Idióta kacatok

Idióta kacatok és tech, minden mennyiségben! Írjatok nekünk: idiotakacatok@gmail.com

kockablog

Nincs megjeleníthető elem

Keresés

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

További címkék

Friss topikok

Android: mentsd el az összes programod a felhőbe

2011.07.15. 15:08 hematite

Kiakadt a telefonod? Nem voltak meg a programok, nem voltak meg a beállítások, az Angry Birds pályák is elvesztek?

Itt a megoldás, a Titanium Backupot mindenki ismeri, nem kell mondjam, nem újdonság, akinek nem, annak röviden 1 mondatban itt van. Egy olyan alkalmazás, amivel biztonsági másolatot lehet létrehozni a programokról, SD kártyára, beállításokról is külön. Okos, nemde? Természetesen root kell hozzá, például a one click root. 

De mi van akkor ha az SD kártya elromlik, vagy onnan is törli valami hülye program? Nincs, gond, ott a Dropbox, de ez még mindig kézi megoldás, ezért a Titanium Backup alkotói kitalálták, hogy mi lenne ha automatikusan feltöltenék egy Dropbox accountra ezeket a mentéseket és így a felhőben tárolva, 2 gigás helyen (ami ingyenes), szépen elférnek a programok. Ugye mindenkinek biztonságos jelszava van, mindenki tudja ezen veszélyeket.

Ez a kettő, tehát a Titanium Backup és Media Sync egy olyan páros, amivel nem lehet az adatokat elveszteni, nálam 172 program kb. 160 megát tett ki, beállításokkal együtt, amikor megint újra kellett rakni a telómat, nyomtam egy gombot, a telefon mocorgott háromnegyed órát, és lám, az összes beállítás és program visszatért.

Szólj hozzá!

Címkék: google programok backup media sync android alkalmazások titanium

A bejegyzés trackback címe:

https://standby.blog.hu/api/trackback/id/tr83070222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása