Ha létezik a gyorséttermek elgondolásában zöld gondolkodás, akkor ez az ahhoz vezető út egyike, azonkívül pedig melegen tartja a kaját. Vagy ha kólát kérsz hozzá akkor meg egyszerűen praktikus és nem dupla annyi szemetet gyártasz. Nem utolsó sorban meg olcsóbb is, vagyis több lesz a profitja az étteremnek.
Szólj hozzá!
Címkék: étel ital
A bejegyzés trackback címe:
https://standby.blog.hu/api/trackback/id/tr54327208
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.