Idióta kacatok

Idióta kacatok és tech, minden mennyiségben! Írjatok nekünk: idiotakacatok@gmail.com

kockablog

Nincs megjeleníthető elem

Keresés

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Címkék

További címkék

Friss topikok

A blog használata

2008.10.19. 08:26 hematite

Mivel egyre több kérdés jön, hogy adjam el neki, vagy honnan lehet beszerezni az itt bemutatott terméket, ezért gondoltam röviden írok a blog használatáról.

A blog célja az, hogy bemutasson mindenféle kacatot, aminek van értelme és aminek nincs értelme, néha becsúszik egy-egy vicces dolog, de a kacatok, tech és egyéb "gadget" a célja. Viszont az nem cél, hogy minél részletesebben bemutassa a kacatokat, mert ez nem használati útmutató és nem is fizetett termékbemutató. Ezért többnyire rövidebb ajánló szerepel, vagy csak egy ízelítő a termékhez, szolgáltatáshoz.

Ha valamelyik termék megtetszik, akkor a leírás, bevezető után van egy link (tudod, az amire kattintani kell), arra kattintva bejön a termék oldala, ahol megtalálod a rendeléshez kellő adatokat. Ami valószínűleg egy webes bolt, vagy van egy oda vezető link. Ahonnan meg lehet rendelni vagy információt lehet kapni a termékről, vagy a rendelés mikéntjéről.

 

Viszont megkérek mindenkit, hogy olvassa el a termék leírását, ugyanis nem biztos, hogy leírtam mindent a működésről, továbbá kalkuláljon a postaköltséggel és az esetleges vámmal is.

Bármely további egyéb kérdésben nagyon szívesen segítek, de a rendeléssel kapcsolatos kérdésekre, a jövőben sem fogok válaszolni, mert ez csak egy hobbi blog és nem ügyfélszolgálat.

Ez az üzenet 2 napig marad kint, hogy a hétvégi és a hétköznapi olvasók is olvashassák, köszönöm az blog olvasóinak a figyelmet!

Továbbá a blogon nincs moderálás, csak ha túl sok unatkozó reklamáló jön, ill. utólag bármikor bármelyik hozzászólást törölhetem és meg is fogom tenni, ez itt nem a Subba, hogy azt az alpári színvonalat elviselem.

A blogon a posztok 99%-nak van forrása (ellenben a blog.hu lévő blogok nagy százalékával, ahol viszont nincs semmi hivatkozás), ha néha kimarad vagy nincs, akkor is van, hiszen a képek forrását bármikor meg tudod nézni ha akarod.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://standby.blog.hu/api/trackback/id/tr60720887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.10.22. 05:56:12

Ha már téma: asszem itt láttam régebben a koffeinmolekulás nyakláncot, amit sikeresen be is szereztem a páromnak! :)

hematite · http://standby.blog.hu 2008.10.22. 15:35:01

Hehe, koszi, orommel veszem, nem Te vagy az egyetlen aki innen rendelget :)
süti beállítások módosítása